YDELSER


Vi tilbyder ydelser inden for coaching, stresscoaching og personlig planlægning til private og virksomheder. Du kan læse mere om os og de forskellige ydelser her på hjemmesiden. Vi kører løbende forskellige temaer ud fra udvalgte emner på hjemmesiden og i vores nyhedsbreve. Temaer kan fx være omkring mindre eksamensstress, karrierreskift eller den gode sommerferie uden stress.

Coaching

Coaching

Vi arbejder målrettet med at genfinde de kompetencer og ressourcer, du besidder bevidst eller ubevidst for at fjerne begrænsninger og hæmmende overbevisninger i din hverdag, hvad enten det er som privatperson eller på dit arbejde.

Stresscoaching

Stresscoaching

Stresscoaching kan både anvendes forebyggende og når stressen allerede er opstået. Du vil blive præsenteret for en række forskellige værktøjer til at forebygge, reducere eller fjerne din stress alt afhængigt af den situation, du står i.

Personlig planlægning

Personlig planlægning

Du vil komme til at arbejde med enkle, men konkrete værktøjer til at skabe overblik og til at planlægge din hverdag, så du får lavet de rigtige ting på det rigtige tidspunkt på arbejdet og i dit privatliv.

Tema: Mindre eksamensstress

Tema: Mindre eksamensstress

I ”mindre eksamensstress” arbejder vi med elementer fra både stresscoaching, coaching og personlig planlægning afhængig af netop DIN situation. Udgangspunktet er der, hvor du er, og hvad du har behov for, at vi tager hånd om.