TEMA: MINDRE EKSAMENSSTRESS

Lige som der findes utallige studerende, findes der også utallige udfordringer, som kan opleves stressende i forhold til eksamen.

For nogle kan det handle om at genfinde kompetencer eller ressourcer. For andre er det at få et overblik over hvad de kan eller skal kunne. For nogle handler det om at fjerne begrænsninger og hæmmende overbevisninger og andre igen er det mængden af opgaver, der skal løses, som stresser dem m.m. Hvad er din udfordring?

I “mindre eksamensstress” kommer du til at arbejde med elementer fra både stresscoaching, coaching og personlig planlægning afhængig af netop DIN situation. Udgangspunktet er der, hvor du er, og hvad du har behov for, at vi tager hånd om.

Du kan læse mere om stresscoaching, coaching eller personlig planlægning under fanebladet ”Ydelser”. Download også vores gratis guide, som er skrevet til dig, som står overfor at skulle op til ekseamen

Som udgangspunkt foregår samtalerne fysisk, men det er også muligt at afholde samtalerne vha. Skype, Facetime eller telefon. Ved andre ønsker kontakt os og forhør nærmere.

Hvad kan vi hjælpe dig med?